Baskılı Koli Bandı Fiyatı

Kurumsal bazda satış yapan firmalar isimlerini duyurmak için bir takım araç gereçlere isimlerini eklemesi gerekir. Bunlardan birisi de baskılı koli bandıdır.

Baskılı koli bandı kurumsal bazda ve yüksek kesimlere satış yapan firmaların aldığı bantlardır. Özellikle ürün satışında kolileme yöntemini kullanan firmalar genellikle baskılı koli bandını kullanmaktadırlar. Bu açıdan normal koli bantlarından ziyade bu bantın üstünde firma ismi ve logosu yer alır. Birçok açıdan geniş avantaj sağlayan bu bantlar sayesinde aynı zamanda kargo firmasında da sorun yaşamazsanız. Kargo firması firma adını ve logosunu gördükten sonra firmanızın kurumsal bir firma olduğunu anlar.

Baskılı Koli Bandı Nedir?

Koli bantlarından ayrılan baskılı koli bandı üstünde firma ismi ve logosu bulunur. Yüksek kesimlere satış yapan firmalar için özellikle kargo gönderimi yapan bir satış yaptığınız zaman koli hazırlamak gerekir. Göndereceğiniz kolileri de baskılı koli bandı sayesinde bantlayarak daha korunaklı hale getirebilirsiniz. Baskılı koli bandı son derece sağlam yapıda olup diğer koli bantlarından ziyade daha korunaklıdır.

Baskılı koli bandını diğer bantlardan ayıran farklardan birisi de uzun ömürlü olmasıdır. Eğer koli bant baskısını kaliteli bir firmaya yaptırdığınız taktirde daha uzun ömürlü ve daha güvenilir baskılı koli bandı almış olursunuz. Bizler firma olarak yıllardır baskılı koli bandı üretimi yapmaktayız. Firma sektörü fark etmeksizin kolilerin boyutuna bağlı olarak ürettiğimiz koli bantlarında firmanızın isminin yer almasını isterseniz yapmanız gereken internet sitesinde yer alan iletişim numarasından bize ulaşmak.

Baskılı Koli Bandı Fiyatları Nelerdir?

Baskılı koli bandı üretimi yapan firmanıza başvurduğunuz taktirde koli bandı ürünlerini size sunuyoruz. Ürünlerden birisini seçen firma sahibi firma ismi ve logosunu bize gönderdikten sonra üretim aşamasına geçiyoruz.

Adet ve ürün sınırlaması yok firmamız son derece sağlam ve kaliteli koli bantları üretmektedir. Bu nedenle ürün adet sınırlaması yok. Piyasanın en uygun fiyatlı baskılı koli bandı fiyatlarını sunmaktayız. Siz de baskılı koli bandı örneklerine göz atmak isterseniz internet adresimiz de yer alan ürünlerimizi de göz atabilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir